zaterdag 27 juni 2020

De beleggende holbewoner

De beleggende holbewoner

Artist impression. Het boek wordt digitaal geleverd. Een geprinte versie is tegen meerprijs mogelijk.

Heeft u het berenvel van uw hele verre voorouders bewaard?

Ooit liepen onze verre voorouders in een berenvel over de ijzige vlaktes, rondkijkend of er ergens een mammoet liep die als familiediner kon dienen en uitkijkend voor sabeltandtijgers en andere grote katten die ons graag als familiediner wilden. Het waren rumoerige tijden alhoewel, als je soms de actualiteit volgt dan krijg je wel eens het gevoel dat we als mensdom niet zo heel veel verder zijn gekomen. Maar goed, dit terzijde.

We hebben niet het berenvel maar wel iets anders bewaard

Want we hebben best wel een erfenis overgehouden uit die tijd. Namelijk een programma in de hersenen dat er voor zorgt dat we bij spannede gebeurtenissen eerst doen en dan er eens over na gaan denken. Dat is logisch als je ergens op het menu staat en werkelijk alles in de wereld een bedreiging voor je voortbestaan op deze planeet is.

Maar in een rubberentegelland als Nederland waar overal een verzekering voor is en de regels van de overheid ons letterlijk op elk punt tegen onszelf in bescherming nemen, is deze aangeboren reflex eerder behoorlijk lastig dan gemakkelijk.

Tijd voor paniek in de tent

Dan maakt de beurs een dip en bellen we in gloeiende haast en paniek onze bank en geven opdracht om "alles ter verkopen. Nu direct. Geeft niet tegen welke koers. Als het maar weg is.". Inderdaad, de plotselinge bedreiging moet verwijderd worden en dat doen onze hersenen echt wel voor ons. En de bank doet het graag voor u want provisie is provisie, nietwaar?

Alleen was de paniek niet nodig geweest. Dat niet

Twee dagen later leest u dat er een opmerkelijk herstel op de beurs is opgetreden en twee weken later hoort u op de televisie dat de index van de beurs een nieuw all tim high heeft neergezet. Alleen heeft u er niet zoveel meer aan. Helaas.

De hordes vijanden die op uw geld uit zijn

Is er dan niemand die u kan helpen om slechte beslissingen te vermijden? En u te helpen om uitsluitend goede beslissingen op dit terrein te nemen? Ja wel hoor. Die zijn er. In grote getale zelfs. En ze zijn best bereid om u te helpen. Natuurlijk wel tegen wat provisie. Dat spreekt voor zich. En achter deze hulpvaardige persoon staat nog een hele horden. U zult er van versteld staan hoeveel partijen klaar staan om uw zuurverdiende geld van u over te nemen. Dit boek gaat er uitgebreid op in. Het is bedoeld voor elke belegger die de smerige trucs wil leren ware menige belegger met open ogen in trapt. Sterker nog, de belegger is vaak nog blij met de behandeling die hij krijgt  ook.


Wees geen oermens

Wees geen oermens en ga nadenken. Dit boek leert u waar u op moet letten. Voor een prijs waar helemaal niemand het voor zal behoeven te laten. Kwestie van even op de link hier onder klikken


Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.



Klik op de afbeelding voor meer informatie