zaterdag 27 juni 2020

Optiefundamenten 2

Optiefundamenten 2

Artist impression. Het boek wordt digitaal geleverd. Een geprinte versie is tegen meerprijs mogelijk.

Opties zijn zeer flexibel

Opties bieden ons de kans om te profiteren van elke marktbeweging. Waar de meeste particuliere beleggers alleen van een opgaande markt profiteren, haalt de kleine groep die wel van een dalende markt profiteert, hier ook een fors deel van de inkomsten uit. De beweging van een dalende markt is in het algemeen veel heftiger en schiet vaak ook nog eens fors door. Dat zijn ideale omstandigheden om leuk geld te verdienen met de juiste strategie.

Veel beleggers hebben nauwelijks enig gevoel voor risico

Om op de vele variaties van de marktbewegingen in te spelen is er in de loop der jaren een groot aantal combinaties van opties uitgewerkt. We spreken daarbij meestal van een optiestrategie. Elke strategie heeft daarbij zijn eigen toepassing, hoewel er zeker verschillen zijn qua mogelijkheden en vooral qua risicoprofiel. Het theoretische risico wijkt daarbij nogal eens af van het risicogevoel van de meeste beleggers die het missen van kansen vaak als hun grootste risico ervaren. Stel dat de buurman een winst pakt die jij misgelopen bent. Aan dat risico moet menig belegger niet denken. Dat de beurs ongeveer even vaak omlaag gaat als omhoog is iets wat men liever niet wil zien.

Opties zijn vooral voor rationele beleggers

Voor de meer rationeel ingestelde beleggers is de optie een ideaal beleggingsinstrument dat op flexibele wijze mogelijkheden biedt die geen enkele andere beleggingsvorm hem biedt. In dit boek wordt ingegaan op de verdere gebruiksmogelijkheden van opties. Er wordt wel een zekere voorkennis verwacht zoals deze al in deel 1 is verstrekt. Het lezen van boek 1 vóór dit deel wordt dan ook zeker aangeraden.

Boek bestellen?

Natuurlijk wilt u boek 2 van de serie optiefundamenten bestellen om alles uit uw optiekennis te halen. Dan is dan heel gemakkelijk te realiseren via onderstaande link.  Er is ook een voordelige combinatiekoop te vinden met deel 1 en 3.


Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.



Klik op de afbeelding voor meer informatie