zaterdag 27 juni 2020

Oscillatoren

Oscillatoren


Artist impression. Het boek wordt digitaal geleverd. Een geprinte versie is tegen meerprijs mogelijk.

De beurs gaat altijd omhoog, toch?

Eh, nou, eh, ...Nee. Niet altijd. Meestal zit er nauwelijks een echte trendmatige beweging in. En de beurs kan ook nog omlaag. Geld verdienen is het gemakkelijkste bij een stijgende beurs. Kwestie van kopen en afwachten. Bij een dalende beurs hebben sommige beleggers de mogelijkheid om "short" te gaan zoals dat heet en er is een mogelijkheid om met opties te werken. Ook dat is gemakkelijk te doen.

De lastigste beurs om geld te verdienen, doet bijna niets

Het lastigste om vat op te krijgen is de beurs die vrijwel horizontaal loopt. En dus nauwelijks echt lekker beweegt. En dus hebben heel wat beleggers zich gebogen over technieken om bij een weinig bewegende beurs (een non-trending beurs, zegt men ook wel) toch een gevoel bij de beurs te krijgen. En inderdaad zijn er een aantal technieken ontwikkeld, die meestal oscillatoren worden genoemd. Het is een verzamelnaam van technieken, zou je kunnen zeggen.

Oscillatoren en opties vormen een krachtige combinatie

In combinatie met de juiste optiestrategie kan het nog goed werken ook. Met de goede optiestrategie kunnen we er altijd wel eentje vinden die past bij de beurs die we hebben of liever gezegd, op de korte termijn gaan verwachten.

Onbekend maakt onbemind maar dat gaat nu veranderen

Omdat de meeste beleggers werken met een opgaande beurs (en vaak verwachten dat de beurs altijd stijgt en zal blijven stijgen) is de wereld van de oscillatoren en hun toepassingsgebieden relatief onbekend. In dit boek wordt er uitgebreid ingegaan op de mogelijkheden die ze toch echt wel bieden. U bestelt dit boek met de link hieronder.


Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.



Klik op de afbeelding voor meer informatie